Applicaties

applicatie, web applicatie

Web applicatie

Een webapplicatie is een applicatie die werkt via een web browser zoals bijvoorbeeld: chrome, edge, firefox en safari. Via een webapplicatie kun je bepaalde processen van jouw bedrijf vereenvoudigen. Je kunt bijvoorbeeld het aantal reserveringen zien van jouw bedrijf en je kan bepaalde personeelszaken regelen via een webapplicatie. Alles is mogelijk om processen eenvoudiger te maken voor jouw bedrijf.

Bij Provelop zorgen we ervoor dat de webapplicatie volledig op maat zal worden gemaakt. Al jouw eisen en wensen worden in de applicatie verwerkt zodat het precies doet wat er van verwacht wordt.

Ons team heeft uitgebreide kennis van programmeertalen en frameworks zodat u de productiviteit van uw bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen. Tevens zijn al onze webapplicaties toegankelijk op alle systemen zoals, een laptop, tablet, telefoon of een vaste computer. Uw werknemers hebben ten alle tijden toegang tot de nodige informatie, of ze nu op het bedrijf zijn of extern werken.

Mobiele applicatie

Een mobiele applicatie voor uw bedrijf? Dit is ook mogelijk bij Provelop! Van native apps (Android of IOS) tot hybride apps (react native). Een native app is alleen te gebruiken op Android of IOS maar een hybride app werkt direct op zowel Android als iOS toestellen.

Via een mobiele applicatie van Provelop kunt u bijvoorbeeld bezoekers laten inchecken op een locatie doormiddel van een QR code te scannen, abonnementen afsluiten, reserveringen plaatsen, boeken en nog veel, heel veel meer.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Mobiele applicatie

Proces


Webshop wireframe

UX DESIGN & WIREFRAMING


Ons team komt met een strategisch plan van uw project en we maken een wireframe dat de gebruikerservaring van uw applicatie laat zien. Dit is een soort online strategie om te bepalen waar elementen op jouw applicatie zullen komen te staan.

Webshop development

DEVELOPMENT & UI DESIGN


Ons ontwerpteam zal de wireframes gebruiken voor het maken van een geoptimaliseerd ontwerp voor de gebruikersinterface en vervolgens zullen we een applicatie ontwikkelen met behulp van deze definitieve ontwerpen.

eCommerce integratie

CONTENT


De inhoud van de applicatie is nu toegevoegd en de op het voorstel vermelde functionaliteiten zijn op de applicatie geïmplementeerd.

Webshop testen

TESTEN


De applicatie zal een lijst van procedures ondergaan om optimale prestaties te garanderen, evenals een gebruikersinterface test door ons team. Zodat jouw applicatie een online succes zal worden!

Interesse? Neem contact met ons op!