Social Media Beheer

Social Media Beheer

Uw social media laten groeien?

Sociale Media is niet meer weg te denken uit de maatschappij van tegenwoordig, iedereen heeft wel een telefoon met daarop de bekende social media kanalen Instagram en Facebook. Deze kanalen spelen de laatste jaren een erg grote rol in het laten groeien van bedrijven. Een goed Social Media profiel kan voor meerdere klanten en een vergroting van uw bedrijf zorgen.

Bij Provelop bieden wij u de mogelijkheid om op de bekende Social Media kanalen zoals Facebook en Instagram uw bedrijf te laten groeien. Dit doen wij door middel van het inplannen van posts (afbeelding met tekst), advertenties en het begeleiden van Social Media gebruik in uw bedrijf. Wij ontwerpen een strategie die bij uw bedrijf past om hier het optimale resultaat uit te halen.

Proces


Social media plannen

PLANNEN


Ons team komt met een strategisch plan van uw project en wij bespreken deze dan ook uitgebreid met u. Dit om duidelijk te maken wat wij voor ogen hebben en zodat u uw bedrijf kunt laten groeien.

Social media content vullen

CONTENT


U hoeft alleen maar afbeeldingen of video's aan te leveren voor de posts, de rest regelen wij! Zodra wij afbeeldingen binnen krijgen plaatsen wij hier een passende tekst bij.

Social media post plaatsen

PLAATSEN


De Social Media post/advertentie zal geplaatst worden en wij houden de statistieken bij! Vinden wij dat de statistieken niet voldoen aan de verwachtingen dan passen wij deze uiteraard gratis en vrijblijvend aan.

Interesse? Neem contact met ons op!