Webshops

webshop

Een eigen webshop beginnen?

Al onze e commerce websites die we ontwerpen en ontwikkelen hebben ongeëvenaarde e commerce functionaliteiten, waaronder aangepaste kassa's en betaalmethoden, eenvoudige product- en orderbeheersystemen en veilige betaalgateways. Dit om ervoor te zorgen dat jouw webshop dan ook een succesvolle webshop zal zijn en zo kunnen we er samen een online succes van maken.

Bij Provelop geloven we dat een eenvoudige e commerce website niet goed genoeg is. Daarom bieden wij op bedrijfsniveau websites op maat aan met unieke en innovatieve oplossingen voor elke bedrijfseigenaar.

Ons team zal gebruik maken van het e commerce platform dat volgens ons het beste bij uw bedrijf past. We maken gebruik van state-of-the-art en schaalbare ecommerce platforms, zoals WooCommerce, Shopify en Webflow om ervoor te zorgen dat u niet wordt geconfronteerd met beperkingen van de functionaliteit als uw bedrijf groeit. Zodat jouw webwinkel de succesvolle webshop wordt zoals jij die voor ogen had.

WordPress systeem voor eindeloze mogelijkheden

Wanneer wij een webshop bouwen, kiezen wij vaak voor het WordPress systeem. Dit is qua kosten erg laag en op lange termijn een gerichte oplossing. Tevens geeft dit systeem de mogelijkheid voor het opschalen van de webshop. In combinatie met de WooCommerce plugins, zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een simpele webshop die kleren verkoopt, tot een webshop die op maat gemaakte producten verkoopt. Ook het omzetten van een bestaande webshop behoort tot de mogelijkheden van dit systeem. Neem voor vrijblijvend advies contact op.

webshop met wordpress

Webshop Proces


Webshop wireframe

UX DESIGN & WIREFRAMING


Ons team komt met een strategisch plan van uw project en we maken een wireframe dat de gebruikerservaring van uw site laat zien. Dit is een soort online strategie om te bepalen waar elementen op jouw webshop zullen komen te staan.

Webshop development

DEVELOPMENT & UI DESIGN


Ons ontwerpteam zal de wireframes gebruiken voor het maken van een geoptimaliseerd ontwerp voor de gebruikersinterface en vervolgens zullen we een webversie van uw site maken met behulp van deze definitieve ontwerpen.

eCommerce integratie

E COMMERCE INTEGRATIE


De inhoud van de website is nu toegevoegd en de e commerce functionaliteiten die op het voorstel van de site staan, worden op de site geïmplementeerd met behulp van het door u gewenste e commerce platform.

Webshop testen

TESTEN


De site zal een lijst van procedures ondergaan om optimale prestaties te garanderen, evenals een gebruikersinterface test door ons team. Zodat jouw webwinkel een online succes zal worden!

Interesse? Neem contact met ons op!