Gratis website-check

Vraag vrijblijvend een website-scan aan


Waarom een website check?

Waarom zou je een website check aanvragen? Een website check is een soort website analyse waarmee wij kijken wat er goed en slecht gaat op de website. Dit kan zijn qua design maar ook qua performance en SEO. Dit doen wij gratis en vrijblijvend zodat jij erachter komt of jouw website goed functioneerd en de conversie behaald die jij verdient!


Kleine of grote technische problemen kunnen een van de redenen zijn waardoor jouw website organisch niet hoog staat. Bij onze website check kijken wij ook naar de mogelijke technische problemen. Zo missen veel websites meta informatie en zijn de meeste websites te traag. Dit vindt Google erg belangrijk. We kijken zelfs naar ontbrekende DNS-records en verlopen SSL-certificaten.


Zodra de website analyse af is nemen wij contact met jou op met onze bevindingen. Wij bespreken al onze gevonden punten met jou en geven je hierbij adviezen over hoe je dit het beste kan oplossen.

Website check
SEO

Seo scan

In onze website check zit ook een SEO scan verwerkt. Om jouw website goed vindbaar te maken in de zoekmachine-resultaten moet deze geoptimaliseerd zijn. Maar hoe kom je er nou achter wat de verbeterpunten zijn? Door onze website check kom je erachter waar de verbeterpunten liggen. Dit kun je in jouw voordeel gebruiken om zo de concurrentie voorbij te gaan.

Niet alleen kijken wij naar jouw website, maar ook naar die van de concurrent. Hierdoor kun je precies zien wat het verschil is. Waar komen de backlinks vanaf die de concurrent heeft en hoe scoren ze nu in de zoekmachine? Op deze en nog veel andere gebieden doen wij onderzoek, zo krijgen we een goed beeld van de situatie en kunnen wij de kansen per website goed in schatten.

Verhoog jouw omzet

Verhoog jouw omzet


Geef jouw omzet een landurige boost door het laten kijken naar je website. Wij zullen bij deze website-check gebruik maken van onze SEO en webdesign expertises, gegarandeerd resultaat.

Webdesign

Webdesign


Het begint allemaal bij een website die conversie draait. Wij helpen je graag met het analyseren en bekijken van jouw webdesign pijnpunten.

Gratis advies

Gratis advies


Maak vrijblijvend gebruik van onze expertise. We helpen jou graag op weg in de wereld van online marketing.