Website design

webdesign

Een website laten maken?

Een website is noodzakelijk voor elke moderne onderneming. Belangrijker nog, een goed ontworpen en ontwikkelde website is een must. Een website is meer dan een of andere code, het is een hulpmiddel dat een bedrijf kan gebruiken om zichzelf te verkopen aan de gewenste klanten, om een merk op te bouwen, om uw klantenbestand te vergroten en uw merkbekendheid te vergroten.

Bij Provelop bieden wij u de mogelijkheid om de online perceptie van uw bedrijf op de best mogelijke manier te controleren door middel van de verscheidenheid van onze diensten. We hebben talloze bedrijven in Nederland geholpen een concurrentievoordeel te behalen in hun branche. Onze overtuiging is dat een geweldige website, een geweldig ontwerp, gebruikerservaring, technologie en webmarketing moet hebben. Ons team heeft de vaardigheden en expertise om dat voor uw bedrijf te doen.

Web design & ontwikkeling

Wij nemen uw investering in de website en online marketing van uw bedrijf zeer serieus. Met een kritische focus op het leveren van de beste web design oplossingen voor onze klanten in Nederland. Handgemaakt en gebruiksvriendelijk, terwijl we innovatieve website-ontwikkeling en digitale marketing bieden die concrete resultaten oplevert. Provelop is sinds mei 2020 opgericht en heeft sindsdien al meerdere bedrijven geholpen in het behalen van een hogere omzet via een verbeterde website.

Onze professionele webdesigners en ontwikkelaars hebben hun vaardigheden aangescherpt en maken gebruik van de nieuwste en beste technologieën om onze klanten te helpen hun online verkoopdoelstellingen jaar in jaar uit te bereiken. Bij Provelop blijven we trouw aan onze filosofie dat effectieve website en eCommerce oplossingen een geweldig webdesign, gebruikerservaring, rotsvaste technologie en geïntegreerde webmarketing combineren.

We hebben gewerkt met startups, kleine bedrijven en grote bedrijven om een professioneel en betrouwbaar website ontwerp en SEO te leveren met meetbare resultaten. We hebben tientallen bedrijven in Nederland en over de hele wereld geholpen om een concurrentievoordeel te behalen in hun branche en tegelijkertijd een ongeëvenaard niveau van persoonlijke aandacht en klantenondersteuning te bieden.

website design

Website Design Proces


wireframe

PLANNEN & WIREFRAMING


Ons team komt met een strategisch plan van uw project en we maken een wireframe dat de gebruikersstroom van uw site laat zien. Dit is een soort online strategie om te bepalen waar elementen op jouw website zullen komen te staan.

Webdesign en ontwikkeling

UI DESIGN & ONTWIKKELING


Ons ontwerpteam zal de wireframes gebruiken om een ontwerp te maken en vervolgens zullen we een webversie van uw site maken met behulp van deze definitieve ontwerpen.

content

CONTENT


De inhoud van de website is nu toegevoegd en de op het sitevoorstel vermelde functionaliteiten zijn op de site geïmplementeerd.

TESTEN


De site zal een lijst van procedures ondergaan om optimale prestaties te garanderen, evenals een gebruikersinterface test door ons team. Zodat jouw nieuwe website een online succes zal worden!

Interesse? Neem contact met ons op!